Maandelijks archief: december 2014

Gelukkig Nieuwjaar

28 januari 2015 organiseren we samen met het International Film Festival Rotterdam de Education Game Changers middag. En dat is direct de lancering van Leesplank, het platform voor vernieuwende docenten en bedrijven. Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling en zien uit u op 28 januari te ontmoeten.

Bernadette de Munk en Ronald te Loo

28 januari 2015

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom er veel leerkrachten succesvolle ondernemers worden, maar bijna nooit in het onderwijs actief zijn? Wat de educatieve uitgeverijen verdienen? Gelooft u dat er meer dan 100 miljoen euro dat bedoeld is voor lesmateriaal verdwijnt in financiële constructies? Begrijpt u waarom scholen de Big Brother Award hebben gekregen? Waarom veranderingen in lesmateriaal zo lastig zijn te realiseren? Waarom goede ideeën zo vaak stranden met de opmerking: maar daar hebben we geen geld voor? Vraagt u zich af wie de succesvolle onderwijsvernieuwers zijn van morgen? Houd uw agenda vast vrij in de middag van 28 januari 2015.

U krijgt een paar verrassende antwoorden en u maakt kennis met een aantal mensen en startups die vandaag al bestaan en volgens ons het onderwijs van morgen bepalen. Wie bedenkt het leesplankje voor de toekomst?